facebook_pixel
 • Byzoo Horizontale Slowjuicer Rhino

  349,00
  Nu verkrijgbaar! De Byzoo Horizontale Slowjuicer Rhino is de nieuwste slowjuicer van Byzoo. Met de horizontale techniek en het lage toerental krijgt u zeer gemakkelijk een hoge kwaliteit sap. Vooral voor groene sappen met veel bladgroenten of voor tarwegras- en gember shots is de Byzoo Rhino een geweldige slowjuicer.
 • Byzoo Droogoven Byzoo Droogoven
  De Byzoo Droogoven Scorpion is een unieke opvouwbare droogoven. De droogoven heeft een groot droogoppervlak en is gemaakt van roestvrij staal. Unieke kenmerken:
  • Opvouwbare droogoven
  • Volledig gemaakt van roestvrij staal
  • Groot droogoppervlak (1.5 m2 )
  • 10 roestvrij stalen trays
  • Digitale display & touch-pad
  • Verstelbare temperatuur: 35-70°C
 • Byzoo Slowjuicer Rood 3 Byzoo Slowjuicer Wit
  De Byzoo Zebra is een slowjuicer met grote vulopening (big-mouth). Met deze krachtige slowjuicer kunt u groenten en fruit geheel persen. De Byzoo slowjuicer Zebra heeft een stille motor, unieke lage perssnelheid (slechts 38 rotaties per minuut) en is geschikt voor alle soorten groenten en fruit.
 • Byzoo Snijplank Sterilisator Raccoon 2 Byzoo Snijplank Sterilisator Raccoon
  Met de Byzoo Snijplank Sterilisator Raccoon heeft u naast een opbergblok een apparaat dat al uw snijplanken, messen en scharen steriliseert. Op deze manier blijft uw snijplank vrij van bacteriën en kunt u veilig uw voeding bereiden. De snijplanksterilisator gebruikt ultraviolet lampen en een hightech verwarmingssysteem om het desinfectieproces te waarborgen. De snijplanken zullen binnen een uur 99,9% gedesinfecteerd zijn en zullen automatisch elke 5 uur gedesinfecteerd worden. De Byzoo Snijplanksterilisator Raccoon wordt inclusief snijplanken geleverd.
 • Byzoo Sous Vide Hippo 2 Byzoo Sous Vide Hippo
  De hoogwaardige Byzoo sous vide Hippo heeft een strak en compact design. De sous vide heeft een stille motor en een eenvoudig te bedienen bedieningspaneel. Het instelbare tijd- en temperatuursysteem zorgt ervoor, dat u de heerlijkste met precisie gemaakte en nooit te gare gerechten kunt bereiden. Extra: de Byzoo vacuümsealer wordt bij de Hippo sous vide meegeleverd.
 • Byzoo Sous Vide SV02
  De Byzoo Sous Vide SV02 is een sous vide apparaat die dankzij zijn constant nauwkeurige temperatuur altijd de perfecte maaltijden bereid. De Byzoo Sous Vide SV02 is voorzien van een 9 liter grote waterbak die afgesloten wordt met een groot transparant glazen deksel zodat u tijdens het sous vide proces de voortgang kunt controleren.
 • Byzoo Sous Vide Regulator
  De Byzoo Sous Vide SV03 is een sous vide stick die al uw maaltijden perfect bereid. Door het op constante nauwkeurige lage temperatuur verwarmen van uw ingrediënten, zullen uw producten gelijkmatig gegaard worden met behoud van de voedingsstoffen. De Byzoo Sous Vide Stick kunt u aan iedere pan bevestigen.
 • Byzoo sous-vide Turtle 3 Byzoo sous-vide Turtle
  Met de Byzoo sous vide Turtle bereidt u elke keer perfecte maaltijden. Uw ingrediënten worden op een constante nauwkeurige lage temperatuur gegaard. De binnenkant van uw ingrediënten zullen goed gaar zijn terwijl de buitenkant niet te gaar is en zacht zal blijven. De Turtle sous vide kan aan uw eigen favoriete kookpan bevestigd worden.
 • Byzoo Vacuümblender Giraffe 3 Byzoo Vacuümblender Giraffe 3
  Byzoo werkt aan de toekomst. Vacuümblenden is de nieuwste manier van blenden waarbij ingrediënten gevacumeerd worden en oxidatie voorkomen wordt. Hierdoor blijven de ingrediënten verser en behouden ze beter hun voedingsstoffen. De Byzoo Giraffe is een vacuümblender, die dit proces ook automatisch kan voltooien en het is een krachtige powerblender!
 • De Byzoo Vacuüm Sealer VS02 is krachtig en veelzijdig. Deze vacuüm sealer trekt alle lucht uit vacuümzakken en sealt deze vervolgens dicht met een dubbele seal, waardoor lekken van lucht voorkomen wordt. De Byzoo Vacuüm Sealer VS02 heeft opbergruimte voor vacuümzakken en een uitneembare tray voor eenvoudige reiniging.
 • De Byzoo Vacuüm Sealer VS03 is een compacte rvs vacuüm sealer. Deze vacuüm sealer trekt alle lucht uit vacuümzakken en sealt deze vervolgens dicht.
 • Byzoo Voedseldroger Mini
  De Byzoo voedseldroger DH02 is compact wat betreft formaat, maar u kunt er verrassend veel groenten en fruit tegelijkertijd in drogen. Deze droogoven is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een deur voorzien van een groot glazen venster, zodat u tijdens het droogproces de voortgang kunt controleren zonder de deur te openen.