facebook_pixel

Recept: Steak Sous Vide

/, Sous Vide/Recept: Steak Sous Vide

Recept: Steak Sous Vide

Bereid een steak, zoals u nog nooit gedaan heeft met behulp van de Byzoo sous vide Turtle. Verras uw gasten, familie of uzelf met een super stukje vlees met een fantastische smaak.

Ingredients:

  • Steak 20-25 mm
  • Kruiden naar keuze

Preperation:

  • Plaats het vlees in een vacuümzak en voeg de eventuele kruiden toe.
  • Seal de vacuümzak.

Zorg ervoor dat de hoeken van het zakje schoon en droog blijven. De zak sealen is alleen mogelijk wanneer de zak droog is. 

  • Plaats de vacuümzak in het waterbad en stel de tijd in op de Byzoo Turtle.

Als u niet direct gebruik wilt maken van het vlees na bereiding, moet u de zak direct afkoelen in ijswater. Na het afkoelen kunt u de zak in de koelkast plaatsen.

Bereidingstijd- en temperatuur: 

Vlees Tijd en temperatuur
Rauw
Medium raw
Medium
Well done
49°C – 53°C tot 2.5 uur
54°C – 57°C tot 4 uur
57°C – 62°C tot 4 uur
63°C – 68°C tot 3.5 uur

Door |2017-04-19T12:12:53+00:008 november 2016|Recepten, Sous Vide|0 Reacties

Geef een reactie