facebook_pixel
//De Byzoo vacuümblender Giraffe

De Byzoo vacuümblender Giraffe

Onlangs kreeg ik post, hele leuke post. Van Byzoo mocht ik namelijk hun vacuümblender testen. Ik was direct al wild enthousiast toen ze mij vroegen dit te doen. Stiekem blijf ik een sucker voor keukengadgets en zo’n amazing blender wilde ik altijd al eens proberen. 

Byzoo vacuümblender Giraffe

De Byzoo vacuümblender Giraffe

Byzoo is een vrij nieuw, Nederlands merk dat allerlei nifty keukengadgets weet te ontwikkelen. De vacuümblender is (in mijn ogen) hun paradepaardje. Met deze blender maak je heerlijk romige smoothies, blend je met gemak allerlei sauzen en soepen en zelfs noten weet deze blender helemaal fijn te malen.

Byzoo vacuümblender Giraffe Byzoo vacuümblender Giraffe

Wat is een vacuümblender?

Het woord zegt het eigenlijk al. Deze blender kan de inhoud van de mengkan vacuüm trekken en dan alles fijnmalen. Op die manier blijven voedingsstoffen beter behouden. Dus naast dat het er super tof uit ziet, is het ook nog eens gezonder. Doordat de blender eerst de gehele inhoud vacuüm trekt, vindt er geen oxidatie plaats. Hierdoor is de kleur super mooi en intens. Ook kun je de smoothies op deze manier langer bewaren in de koelkast, het is, zelfs na 2 dagen, nog een mooi geheel. Mijn smoothies waren nog niet eerder zó groen (en romig).

Byzoo vacuümblender Giraffe

Ik heb het uiteraard aan verschillende tests onderworpen

Allerlei verschillende recepten heb ik gemaakt met behulp van deze blender. Ik maakte een simpele saus voor enchilada’s, een nacho bowl met vegan kaassaus en super lekkere penne met basilicum roomsaus. In de sauzen zitten bijvoorbeeld zonnebloempitten, deze krijg ik met een normale blender echt niet helemaal glad. Met de Byzoo blender is de saus glad, romig en vol van smaak. Wat een geweldig apparaat.

Een gezonde milkshake

Ik experimenteerde met sauzen op basis van zoete aardappel en wortel, maar maakte ook smoothies met cactusvijgen en bieten – alles was fluweelzacht van structuur. Maar, ik heb ook mijn favoriete smoothie opnieuw ontdekt; spinazie, appel, hennep zaad, lijnzaad, chia zaad, citroensap, havermelk, spirulina en proteïne poeder. Een geweldige match en door het proteïne poeder is het net een milkshake.

Byzoo vacuümblender Giraffe

Mijn conclusie?

Wat een top apparaat is dit. Ik geloof niet dat ik ooit zó blij geweest ben met een keuken apparaat. Het apparaat is handig in gebruik en (niet geheel onbelangrijk) simpel om schoon te maken. Ik zal je direct mijn ultieme blender schoonmaak-hack geven; ik vul de kan voor de helft met water, doe er wat afwasmiddel in en zet de blender dan aan. Leeggooien, omspoelen, afdrogen en klaar.

Dit artikel is in samenwerking met Byzoo geschreven, deze samenwerking heeft mijn mening op geen enkele manier beïnvloed. Voor meer informatie over de Byzoo blender kun je hier terecht. Via bol.com is de blender ook te krijgen voor €499,00
Door |2017-12-03T09:55:59+00:003 december 2017|Vacuümblenden|0 Reacties

Geef een reactie