facebook_pixel
//Byzoo Vacuümblender Giraffe

Byzoo Vacuümblender Giraffe

Byzoo Vacuümblender Giraffe

Ik ben het stadium van de babyhapjes inmiddels ruim gepasseerd, maar een blender is in een druk gezin met jonge kinderen en hippe vaders en moeders die geen potjes willen gebruiken een absolute must. Mijn oudste beliefde mijn zelfgemaakte gezonde maaltijden niet en die kreeg ik dan ook regelmatig in mijn gezicht terug gespuugd. Het kind zweerde bij Olvarit. Inmiddels is ze een smoothie liefhebbende puber voor wie ik dan toch weer een blender in huis heb. Zeker voor dingen als babyvoeding en smoothies, waar veel groente en fruit ingaat, is het belangrijk dat zoveel mogelijk van de voedingstoffen uit de oorspronkelijke ingrediënten bewaard blijven. Ze worden immers gegeten als een volwaardige maaltijd.

Byzoo heeft in zijn innovatieve collectie keukenapparatuur een blender die je helpt zoveel mogelijk voedingstoffen veilig te stellen voordat je ze gaat malen. Dit gebeurt doordat de blenderkan vacuüm getrokken wordt. De Giraffe Vacuümblender werkt volautomatisch en vergt van de gebruiker geen extra handelingen. Je klikt de blenderkan op zijn plaats, drukt op start en vervolgens trekt de Giraffe eerst de kan vacuüm en daarna maalt hij je ingrediënten fijn. Op deze manier wordt voorkomen dat er oxidatie plaatsvindt en daardoor blijven ingrediënten verser en behouden ze beter hun voedingsstoffen.

Los van deze innovatieve manier van blenden, is het ook een apparaat dat prachtig op je aanrecht staat en niet overdreven veel ruimte inneemt. De naam Giraffe past goed omdat hij een elegante lange hals heeft. Hieronder een filmpje waarin je het apparaat in actie kunt zien.

Byzoo Vacuümblender Giraffe

Zoals je in het filmpje kunt zien is de Giraffe een krachtige blender die weinig moeite heeft met het vermalen van allerlei ingrediënten. Ik heb er uiteraard verse groente en fruit in gepureerd, maar hij heeft ook geen enkele moeite met bevroren fruit, ijsblokjes en noten. Je hoeft de vacuümfunctie trouwens niet te gebruiken, je kunt het apparaat ook zonder laten malen. Verder krijg je bij het apparaat een bewaarbeker, die je ook vacuüm kunt trekken. Handig als je je smoothie mee wilt nemen en hem niet meteen opdrinkt. Door het vacuüm te bewaren blijven de voedingsstoffen beter behouden.

Volautomatisch maalt het apparaat een minuut, maar je kunt hem op ieder gewenst moment onderbreken. Daarnaast heeft het apparaat ook een pulse functie. Het mesgedeelte van de kan kun je er makkelijk afdraaien en dus ook makkelijk schoonmaken. De glazen beker kan in de vaatwasser. Ook het deksel kun je uit elkaar schroeven en is dus goed en makkelijk schoon te maken.

 

Giraffe vacuümblender van Byzoo 2

giraffe vacuümblender van Byzoo 1

Wat vind ik ervan?

De Byzoo Vacuümblender Giraffe is een krachtig apparaat en ik vind hem ook erg mooi om te zien. Hij zal prachtig staan in iedere moderne, strakke keuken en hij werkt als een tierelier. Of vacuümblenden ook echt zorgt dat de voedingsstoffen beter behouden blijven durf ik niet te zeggen, maar het klink wel aannemelijk. Wil je dus een sterke blender die jaren mee zal gaan, dan kan ik je de Giraffe van harte aanbevelen. Wat ik wel echt een puntje vind is de prijs. Het is een innovatief apparaat en uniek in zijn soort, maar ik weet niet of ik bijna €500,00 over zou hebben voor een blender, hoe mooi ik hem ook vind. Als je houdt van kwaliteit en het apparaat dagelijks gebruikt is het de investering misschien wel waard.

Een recept waar je alleen je blender en je oven voor nodig hebt

Out zou Out niet zijn als ze je niet ook een recept zou geven waarvoor je je blender goed kunt gebruiken. Vanmiddag zet ik het recept online voor een nutella/bananenbrood waar je je vingers bij aflikt. Het beslag maak je in je blender en je bakt hem af in je oven. Easypeasy! Houd de site dus even in de gaten vandaag.

Door |2018-01-17T09:27:44+00:0020 december 2017|Vacuümblenden|0 Reacties

Geef een reactie