facebook_pixel
//Beste aanwinst ooit, het kopen van een horizontale slowjuicer

Beste aanwinst ooit, het kopen van een horizontale slowjuicer

Beste aanwinst ooit, het kopen van een slowjuicer.

Byzoo SlowjuicerSinds het traject van de maagverkleining ben ik steeds meer bewust van wat ik binnen krijg. Zo eten we al een paar maanden koolhydraat arm of koolhydraat beperkt want ik blijf af en toe het broodje, aardappels toch erg lekker vinden. Maar gezien ik nu geopereerd ben moet ik extra opletten dat ik mijn groentes, eiwitten en zeker zuivel voldoende van binnen krijg. Gezien ik niet een mega grote groente en fruit liefhebber ben probeer ik het te verwerken in een sapje. En heb sinds kort een nieuwe aanwinst waar ik jullie over wil vertellen.

Byzoo SlowjuicerVroeger deed ik het altijd met mijn Phillips Sapcentrifuge, hij was okay. Hij deed wat hij moest doen maar meeste fruit moest je helemaal ontdoen van hun schil, kleine stukjes snijden en regelmatig het bakje in de sapcentrifuge legen. Oh en dan heb ik nog niet over de kabaal die hij maakte als hij aanstond. Je kon niet eens een gesprek voeren zo luid was de machine.

 

 

Byzoo slowjuicer

Deze Byzoo slowjuicer kan gemakkelijk alles verwerken tot een sapje. Gember, wortel, bladgroentes noem maar op en hij verwerkt het zonder een probleem. Naast dat hij echt super gemakkelijk sapjes maakt zit er ook nog verschillende neusstukken en een dichte zeef erbij waar je zelf je eigen pasta, pindakaas, tapenade en zoveel andere dingen mee kunt maken. Dit kan omdat het eten door de schroef automatisch naar voren gewerkt word en er geen messen bij aan te pas komen. Waar ik erg benieuwd naar ben is een goed recept om zelf een pasta te maken. Mocht je een recept weten waarbij ik mijn pasta helemaal zelf zou kunnen maken laat het mij dan weten!

Sapjes 

Nieuwe flesjes voor de sap in huis, groente en fruit gekocht bij de Lidl. Roy zet de slowjuicer op het aanrecht gezien hij bijna 6 kilo weegt en ik nu nog maar net 2 kilo mag tillen. Op internet had ik wat recepten opgezocht, gekocht en was erg benieuwd naar de smaak.

Voor het eerste sapje gooi ik er wortel, sinaasappel en gember erin. Bij het erin gooien van de wortel hoor je bijna geen geluid van het apparaat komen. Roy komt kijken of alles wel goed gaat want hij hoort maar niets, hij is echt zo stil, ‘Ik knik’ “fijn he?”. Maar dat niet alleen, de groenten en fruit word erg gemakkelijk geplet en door de instelbare neusklepje kun je bepalen hoe snel de ‘puree’ uit het apparaat en in het bakje valt. Het voorste bakje waar de afval in valt kan heel wat hebben voordat die eindelijk vol zit. Ik hoef dus niet tig keer het apparaat los te halen, legen, filter leeghalen en weer in elkaar zetten om verder te kunnen wat bij onze vorige wel zo was.

Byzoo Slowjuicer
Spinazie, Komkommer, Gember, Peer en Citroen
Byzoo Slowjuicer
Wortel, Sinaasappel en Gember
Door |2018-10-12T08:57:28+00:0012 oktober 2018|Slowjuicen|0 Reacties

Geef een reactie